سرورهای مجازی رایگان خارجی

سرور مجازی رایگان خارجی به‌عنوان یکی از سرورهای کاربردی و به‌صرفه به‌حساب می‌آید که امکان انجام کارهای اینترنتی بسیار متعددی را در یک محیط مجازی فراهم می‌سازد. از جمله این کارهای اینترنتی می‌توان به آزمودن نرم‌افزارها و سایت‌ها، یادگیری و آموزش در شاخه توسعه وب، کارهای فریلنسری و… اشاره کرد. در واقع شما با استفاده از سرورهای مجازی رایگان خارجی می‌توانید به راحتی نرم‌افزارهای مد نظر خود را بدون پرداخت هزینه، آزمایش و بررسی کنید. همچنین بسیاری از سایت‌ها را پشتیبانی کنید و به توسعه و پیشرفت وب سایت‌های متنوع مشغول شوید. در ادامه مطالب بیشتری را درباره سرور رایگان مجازی خارجی بیان خواهیم کرد. شما را به مطالعه ادامه این مطالب دعوت می‌کنیم:

کاربرد سرورهای مجازی رایگان خارجی

سرورهای مجازی رایگان به دلیل کاربرد و مزایای بسیار متعددی که دارند، تجربه کاربری حرفه‌ای و راحتی را برای ما به همراه خواهند داشت. از ویژگی‌های یک سرور مجازی پر قدرت و ایده‌آل، می‌توان به ترافیک معقول، منابع کافی، پایداری سرور، نداشتن محدودیت زمانی، کاهش تبلیغات آزار دهنده و… اشاره کرد. از جمله مهم‌ترین و اصلی‌ترین کاربردهای سرورهای مجازی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

سرور مجازی رایگان خارجی

امکان تست و آزمایش نرم‌افزارها

سرور مجازی رایگان خارجی این امکان را برای توسعه‌دهندگان نرم‌افزار فراهم می‌سازد که در یک محیط مجازی، وب‌سایت‌ها و نرم‌افزارهای خود را مورد بررسی قرار دهند. در واقع شما توسط این سرویس می‌توانید در شرایط مختلف، عملکرد نرم‌افزار را ارزیابی کنید و همچنین از پیکربندی‌های مختلف و تنظیمات استفاده نمایید.

امکان پشتیبانی از سایت‌ها

در حال حاضر بسیاری از افراد و کسب‌وکارها جهت پشتیبانی و نگهداری سایت‌های خود از سرورهای مجازی رایگان استفاده می‌کنند. به کمک این سرورهای مجازی می‌توان در یک محیط امن سایت‌های مختلف را مستقر نمود.

آموزش و یادگیری

سرورهای مجازی رایگان خارجی، کاربرد بسیار متعددی هم برای یادگیری و آموزش دارند. در حقیقت شما می‌توانید سیستم عامل‌های جدید و پیشرفته را تجربه کنید. علاوه بر این نرم افزارها را نیز تست کنید. دقت داشته باشید که برای انجام این کار نیازی به هیچ‌گونه تجهیزات سخت افزاری پیشرفته نیست.

توسعه وب

توسعه‌دهندگان می‌توانند به راحتی تمامی برنامه‌ها و سایت‌های خود را روی سرور مجازی رایگان قرار داده و قابلیت‌های مورد نظر خود را تست و بررسی کنند.

بیشتر بخوانید: مجازی‌سازی و انواع آن

راهنمای انتخاب سرورهای مجازی رایگان خارجی

سرور رایگان خارجی همان‌طور که از نامش پیدا است برای استفاده از آن نیازی به پرداخت هزینه نیست. در برخی از مواقع این سرورها به‌صورت نسخه آزمایشی در اختیار کاربران قرار می‌گیرند. ازاین‌رو معمولاً محدودیت‌هایی چون ترافیک، محدودیت در زمان استفاده، منابع محدود و… را به همراه خواهند داشت. به‌طورکلی سرورهای خارجی رایگان برای تست نرم افزارها و توسعه وب به کار گرفته می‌شوند.

در حال حاضر بسیاری از شرکت‌ها، سرورهای مجازی رایگان پر سرعت و پایداری را ارائه می‌دهند که معمولاً برای استفاده از آن‌ها نیاز به ایجاد حساب و ثبت‌نام است. علاوه بر این در این نوع سرورها ممکن است تبلیغاتی وجود داشته باشد؛ بنابراین بهتر است پیش از استفاده از سرور رایگان خارجی، محدودیت‌ها و تمامی شرایط آن را در نظر داشته باشید.

معرفی بهترین سرورهای مجازی رایگان خارجی

امروزه باتوجه‌به نیاز افراد، بهترین سرور مجازی رایگان خارجی متفاوت خواهد بود و هر کدام از این سرویس‌ها دارای محدودیت و ویژگی‌های خاصی هستند. این سرورها انواع بسیار زیادی دارند که از جمله اصلی‌ترین آن‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

جهت دریافت اطلاعات بیشتر درمورد دوره‌ها و اساتید با مشاورین دوران آکادمی در ارتباط باشید.

سرور مجازی رایگان خارجی

Vultr

Vultr جزو یکی از شرکت‌هایی است که خدمات ابری سطح بالایی را ارائه می‌دهد و به دلیل برخوردار بودن از سیستم قدرتمند و پیشرفته پشتیبان‌گیری، می‌تواند با پشتیبان‌گیری از اطلاعات کاربران خود، در صورت به‌وجودآمدن هرگونه مشکل آن‌ها را بازیابی کند. وظیفه اصلی Vultr ایجاد سرورهای ابری به‌منظور ذخیره‌سازی اطلاعات است و توسط آن می‌توان از سرویس ابری قوی و پر سرعت بهره‌مند شد.

Kamatera

این سرور بهترین گزینه جهت انتخاب میزبانی ابری به‌حساب می‌آید؛ زیرا می‌توان به مدت ۳۰ روز آزمایشی به‌صورت رایگان از آن استفاده نمود، علاوه بر این امکان سفارشی‌سازی سرویس را باتوجه‌به نوع پنل، مکان سرور و نوع سیستم عامل فراهم می‌سازد.

Scala Hosting

Scala Hosting یکی از برترین و محبوب‌ترین سرویس‌های ارائه‌دهنده خدمات هاستینگ محسوب می‌شود که خدمات بی‌نظیر و فوق‌العاده‌ای را ارائه می‌دهد و توسط آن می‌توان پشتیبان‌گیری روزانه را انجام داد.

Heroku: Heroku

Heroku یک سرویس پلتفرم ابری به‌حساب می‌آید که توسعه‌دهندگان با استفاده از آن می‌توانند بر روی سرورهای مجازی، برنامه‌ها را اجرا کنند. در واقع این سرویس برای آزمایش و استفاده، نسخه رایگانی را ارائه می‌دهد. به‌طورکلی بهتر است برای انتخاب سرویس سرور مجازی رایگان خارجی، ابتدا محدودیت و نیازی‌های خود را مشخص کنید و سپس اطلاعات دقیق و جامعی را در مورد هر سرویس به دست آورید تا بتوانید بر اساس نیازهای خود، بهترین گزینه را انتخاب نمایید.

Oracle Cloud Free Tier

Oracle یکی دیگر از سرورهای خارجی است که به‌صورت رایگان ارائه داده می‌شود و شامل بانک اطلاعاتی، منابع مجازی و ذخیره‌سازی است.

Amazon AWS Free Tier

این سرور توسط Amazon Web Services ارائه داده می‌شود و اولین استفاده از این سرویس برای مدت یک سال رایگان خواهد بود. با استفاده از Amazon AWS Free Tier می‌توان از خدمات متفاوتی چون Elastic Compute Cloud بهره‌مند شد.

Microsoft Azure Free Tier

سرویس سرور Microsoft Azure Free Tier به کاربران این امکان را می‌دهد تا به‌صورت رایگان از برخی خدمات Microsoft Azure مانند App Services و Virtual Machines بهره‌مند شوند.

Google Cloud Platform Free Tier

گوگل یکی دیگر از سرورهای خارجی رایگان است که امکان استفاده از برخی خدمات ابری گوگل چون Google App Engine، Compute Engine و… را به‌صورت رایگان فراهم می‌سازد.

بیشتر بخوانید:  آموزش نصب مجازی

مزایای استفاده از سرور مجازی رایگان خارجی

استفاده از سرور مجازی رایگان خارجی دارای مزایای متعددی است که از جمله مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

سرور مجازی رایگان خارجی

عدم نیاز به پرداخت هزینه

بهترین و اصلی‌ترین مزایای سرورهای مجازی رایگان خارجی این است که نیازی به پرداخت هزینه ندارند؛ بنابراین برای افرادی که دارای منابع مالی محدودی هستند و کسانی که قصد دارند پروژه خود را توسعه دهند، مناسب است.

سرور مجازی رایگان خارجی

آزمایش و توسعه نرم افزارها

با استفاده از سرورهای مجازی رایگان، توسعه‌دهندگان می‌توانند وب‌سایت‌ها و نرم افرازهای خود را تست کنند تا قبل از مستقر شدن در سرورهای پرداختی، بتوانند عملکرد را مورد بررسی قرار دهند. افرادی که قصد دارند مهارت‌های خود را در زمینه توسعه شبکه‌ها، وب، سیستم عامل و… بهبود بخشند، می‌توانند توسط سرویس سرورهای مجازی رایگان، مفاهیم موردنیاز را به‌صورت عملی آموزش ببینند.

در این مقاله برترین سرورهای مجازی رایگان خارجی را ذکر کردیم و مزایای استفاده از آن‌ها را مورد بررسی قرار دادیم. همان‌طور که گفته شد با استفاده از این سرورها می‌توان در محیط‌های مجازی، کارهای اینترنتی زیادی را به راحتی و بدون پرداخت هزینه انجام داد. اگر جزو آن دسته از افراد هستید که قصد توسعه پروژه خود را دارید، می‌توانید از سرویس سرورهای مجازی رایگان خارجی استفاده نمایید و پروژه خود را تست و آزمایش کنید. امیدواریم مطالب ذکر شده در مورد سرورهای مجازی رایگان برای شما مفید و مؤثر واقع شده باشد.

بیشتر بخوانید :