بلاگ
همانطور که فناوری از تمام جهات در حال رشد است، ویروسها و بدافزارها نیز بهسرعت در حال پیشرفت هستند. حملات بدافزارها، باجافزارها و نفوذهای غیرمجاز بدون شک امنیت شبکه را با خطرات جدی مواجه میکند. استفاده از آنتی ویروس های شبکه از ضروریترین کارهایی است که همه سازمانها و کارمندانشان باید برای محافظت از اطلاعات خود انجام دهند. یک آنتی ویروس شبکه قابل اطمینان، تهدیدات را فوراً و قبل از وقوع حادثه شناسایی و سرکوب میکند. دوران آکادمی در این مقاله به معرفی بهترین آنتی ویروسهای شبکه، که قابلیت دانلود و استفاده در ایران را دارند، خواهد پرداخت.
Avira Free Antivirus یکی از پرطرفدارترین گزینههای رایگان است که امکانات بیشماری برای تأمین امنیت شبکه فراهم میکند. این نرمافزار قابلیت اسکن در لحظه را و محافظت از دادههای شخصی را دارد. Aviraبا استفاده از تکنولوژی ابری، منابع موردنیاز سیستم را به حداقل میرساند. بعلاوه وبگردی ایمن را تضمین میکند و از ورود بدافزارها از راه سایتهای آلوده جلوگیری میکند.
ZoneAlarm Free Firewallilنیز یک گزینه عالی برای محافظت از شبکههای کامپیوتری است. نرمافزاری که هم خصوصیات کلاسیک آنتی ویروس شبکه را دارد، و هم یک فایروال قوی است. فایروال ZoneAlarm از ورود هکرها و ترافیک مخرب پیشگیری میکند. مهمتر اینکه با داشتن قابلیت «حالت نامرئی»، اطلاعات شما را از دید مهاجمان مخفی نگه میدارد.
Sophos Home Free یکی از معدود آنتی ویروسهای رایگان است که امکان مدیریت از راه دور را فراهم میکند. این ویژگی برای کسبوکارهای کوچک یا شرکتهایی که چندین سیستم دارند هم بسیار مفید است. این نرمافزار اتوماتیکوار سایتهای مخرب را تشخیص داده و بلاک میکند. در ضمن قابلیت حفظ امنیت دادههای حساس و مقابله با کیلاگرها را نیز دارد.
Comodo Antivirus Freeیکی از گزینههای رایگان و پیشرفته برای محافظت از امنیت شبکه است. این نرمافزار دارای فناوریهای اختصاصی مانند Auto Sandbox Technology است که فایلهای مشکوک را در محیطی ایزوله Run میکند. Comodo پایگاه دادهای قوی برای تشخیص تهدیدات نوظهور را دارد. این نرمافزار دارای یک سیستم «تشخیص رفتاری» است که توانایی این را دارد که متوجه رفتارهای غیرعادی شود و و اجازه ندهد تا بدافزارهای ناشناخته نفوذ کنند.
Panda Free Antivirus از تکنولوژی ابر استفاده میکند. سرعت اسکن آن بسیار بالا است و منابع سیستم را اشغال نمیکند که با این قابلیت، عملکرد کلی سیستم کم نمیشود. Panda سیستم محافظت از USB هم دارد که جلوی ورود بدافزار از طریق فلش مموریها را میگیرد. بهصورت خودکار بهروز رسانی میشود و نیاز به تنظیمات دستی ندارد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر درمورد دورهها و اساتید با مشاورین دوران آکادمی در ارتباط باشید.
برای انتخاب آنتی ویروس مناسب برای شبکه خودتان، هر سازمانی باید نیازهایش را بررسی کند. بعضی از افراد نرمافزارهایی میخواهند که کمترین اثر را روی سیستم و منابع داشته باشد. بعضی دیگر، بهروزترین امنیت و کنترلهای مدیریتی از راه دور را اولویت میدانند. پشتیبانی از سیستمعاملهای مختلف و در دسترس قرار دادن بهروزرسانیهای مستمر، از ملاکهای مهم دیگر در انتخاب یک آنتی ویروس مناسب برای امنیت شبکه است.
استفاده از آنتی ویروس های شبکه برای هر سیستم شبکهای الزامی است اما برای افزایش امنیت شبکه باید اقدامات دیگری را نیز در نظر بگیرید.
البته که نصب آنتی ویروس شبکه بهتنهایی جوابگو نیست. امنیت شبکه به عوامل مختلفی بستگی دارد. روشهای حملهی سایبری دائماً در حال پیشرفت هستند و هر روز هکرها تکنیکهای جدیدی را کشف میکنند. افزایش آگاهی کاربران، آپدیتهای نرمافزارها، بهکارگیری فایروال و رعایت اصول امنیتی، همه در کنار هم سطح امنیت شبکه را بالا میبرند. آیندهی امنیت سایبری پیش به روی راهکارهای ترکیبی و مبتنی بر AI در حرکت است. پس یک دستور کلی در این رابطه این است که همواره دانش و مهارت خود را بهروز نگه دارید.
بیشتر بخوانید :