پادکست معرفی کد ادیتورهای پایتون
در این پادکست به موضوعات ذیل پرداخته ایم :
IDE چیست ؟
برای برنامه نویسی پایتون از کدام IDE استفاده کنیم ؟
آشنایی با Jupyter ، Pycharm ، Visual Studio Code ( VS Code ) ، Spyder ، Atom و IDLE .
سلام به همگی. علی نوروزی ام. مدرس آکادمی دوران. متخصص و مدرس حوزه های شبکه، امنیت و برنامه نویسی. با یک پادکست دیگه در خدمتتون، هستم.
امروز میخوایم در مورد IDE های مختلف پایتون صحبت کنیم .
برای برنامه نویسی با زبانای مختلف ، IDE ها یا همون ( Integrated Development Environment ) های مختلفی وجود دارن که به برنامهنویسا توی نوشتن و edit کردن کدا ، پیدا کردن باگای برنامه ، نمایش خروجی برنامه و بعضا ، موارد دیگه کمک میکنن .
بریم چند تا IDE خوب معرفی کنیم :
Jupyter یه محیط Open Source و مبتنی بر وبه که معمولا برنامه نویسای علوم داده یا همون Data Science ازش استفاده می کنن . کار باهاش آسونه . مجموعه داده های بزرگی رو باهاش میشه تحلیل کرد . به صورت رایگان در دسترسه . Jupyter شامل کتابخونههای داخلی مثل Pandas، NumPy و غیرست ، برای کمک به کدنویسا ، ( تو چه زمینه ای ؟ ) برای انجام یه سری کارا روی داده ها .
Pycharm به طور خاص برای برنامهنویسای پایتون استفاده میشه ، و برای کار با پلتفرمهای مختلف از جمله ویندوز ، مک و لینوکس طراحی شده . این IDE ابزارای تحلیل کد داره ، دیباگر داره ، ابزارهای تست داره . توسعهدهنده ها میتونن پلاگینهای پایتون خودشون رو با کمک APIهای مختلف موجود توی Pycharm بسازن . شما میتونین مستقیما با چندین دیتابیس از خود IDE کار کنین بدون اینکه اونو با ابزار دیگه ای بخواید ادغام کنین .
این IDE رو مایکروسافت توسعه داده تا پشتیبانی cross-platform پایتون رو به برنامهنویسا ارائه بده . کاملا رایگان و Open Source ه و تحت مجوز MIT منتشر شده . به صورت رایگان در دسترسه . قابلیت سفارشیسازی بالایی داره یعنی اصطلاحا Customizable ه و تعداد زیادی هم اکستنشن به درد بخور داره .
Sypder Text Editorیه که برای کار با کدهای پایتون نوشته شده و میتونه برای ویرایش کد، تحلیل، دیباگینگ و موارد دیگه استفاده بشه . به صورت رایگان در دسترسه و دارای پلتفرم Open Source ه که اون رو بسیار مطلوبتر و ایده آل تر میکنه. انجمن آنلاینی داره که از برنامهنویسا پشتیبانی میکنه و مستندات باارزشش توی حل سریع باگ ها و خطاها به برنامهنویسا کمک میکنه .
Atom به دلیل رابط کاربرپسندی که داره محبوبه . اصطلاحا user friendly ه . به صورت رایگان در دسترسه و یک IDE Open Source برای پایتونه . توی پلتفرمای مختلف کار میکنه . Atom کم حجمه و تعداد زیادی اکستنشن و پلاگین رو در اختیار شما قرار میده تا بتونید رمزگشایی و تحلیل پیشرفته رو توی پایتون انجام بدین .
6. Idle
Text Editor Idle برای مبتدی هایی که یادگیریه پایتون رو تازه شروع کردن ایدهآله . برای مؤسسات آموزشی مناسبه . Idle یک محیط Open Source ه که توی پایتون توسعه دادنش و رابط کاربری سادهای هم داره، که از هر جور سردرگمی جلوگیری میکنه. برنامهنویسا میتونن توی Text Editor های متعدد کار کنن و داشتن هایلایتای سینتکسیه که به اونا توی دیدن بهتر کد کمک میکنه .
و در نهایت اینکه، آموزش پایتون رو یاد بگیرید و سعی کنید تسلط نسبتا خوبی روش داشته باشید ، چرا که توی حوزه های گسترده و متنوعی کاربردیه و بی شک تسلط روی اون ، شما رو نسبت به دیگران متمایز میکنه. برای یادگیری بیشتر میتونید در دوره های مهندسی پایتون آکادمی دوران شرکت کنید ! امیدوارم هرجایی که هستین موفق باشین و حالتون عالی باشه . منتظر نظرات خوبتون هستم .
دیدگاهتان را بنویسید