پادکست CASP
می رویم سراغ دوره آموزشی CASP که یکی از مباحث دوره CompTIA است.
دوره CASP یکی از دوره های آموزشی ارزشمند کامپتیا (CompTIA) است که بعد از سپری کردن دوره های basic (پایه ای) تری مثل سکیوریتی پلاس (security plus) ، دوره سطح بالاتری محسوب می شود و به نوعی برای افرادی که می خواهند به دنیای امنیت و یادگیری امنیت شبکه ورود پیدا کنند، مکمل به حساب می آید. و می توانند با گذراندن این دوره، دانش و مهارت بیشتری در امنیت سایبری به دست بیاورند.
این دوره آموزش امنیت شبکه بسیار ارزشمند است و برای کسانی که علاقه مند هستند، توصیه می شود که مدرک این دوره را نیز اخذ کنند. چون جزو مدارک ارزشمند است و از لحاظ قیمتی نیز به نسبت معقول است.
دوره CASP یا CASP+ از CompTIA برای افرادی که قرار است متخصص امنیتی باشند، یا technical expert باشند، طراحی شده است و خود کتاب دارای 10 فصل می باشد و در خود دوره آموزشی هم مشخصاً پیرامون همین 10 فصل صحبت خواهد شد و در رابطه با موضوعات جنرال و مهم امنیت سایبری بحث می شود.
در سرفصل های این آموزش ها Security solutions و عناوین امن سازی و کانسپت امنیت محیط های virtualize share computing و در فصل چهارم به Host security می پردازد در CHAPTER5 به بحث Application security و penetration testing می پردازد. در بخش ششم به بحث Risk management می رسیم. در بخش هفتم به policy procedure و incident response می پردازیم.
در قسمت هشتم Security research را داریم.
در قسمت نهم enterprise integration security.
و در قسمت آخر هم Security Control را بررسی خواهیم کرد. و به این شکل این دوره آموزش امنیت شبکه خاتمه پیدا خواهد کرد.
درنظر داشته باشید که عموماً دوره های کامپتیا، conceptual هستند و کمتر practical هستند اما ما سعی خواهیم کرد که در طول دوره آموزشی امنیت سایبری مباحث کاربردی هم داشته باشیم.
در ادامه زیر مجموعه و جزئیات هرکدام از Chapter ها مطرح شده است که به این زیر عنوان ها پرداخته می شود و موضوعات خوبی را بررسی خواهیم کرد.
برای افرادی که دوره های پایه ای تر و اساسی تری را گذرانده باشند و بخواهند دانش خوبی در زمینه امنیت سایبری بدست بیاورند، این دوره می تواند دوره مناسبی برای سکیوریتی نتورک باشد.
زمانی شما می توانید در مورد موضوعی خبره شوید که مسائلی را که در کلاس آموزش می بینید را مورد جستجو و تحقیق قرار دهید و خودتان نیز تمرین های بیشتری انجام دهید و تجربه بیشتری نسبت به آن های بدست بیاورید.
پس مساله ی Research و توسعه فردی خودتان را چه در زمینه آموزش امنیت شبکه و چه سایر موضوعات مورد علاقه خودتان همیشه درنظر داشته باشید که بخشی از این دوره آموزشی و در واقع بخشی از هر دوره ای محسوب می شود.
مطالب زیر را حتما بخوانید
-
نقشه راه CISA برای هوش مصنوعی
4 بازدید
-
امنیت سرور و ابزارهای امنیتی آن
4 بازدید
-
معرفی گواهینامه هکر اخلاقی معتبر 13 CEHv
12 بازدید
-
هرآنچه که لازم است در مورد شبکه بی سیم و امنیت آن بدانیم!
11 بازدید
-
درباره دوره آموزشي امنيت Security سيسکو دوران آکادمی بيشتر بدانيد
32 بازدید
-
امنیت اطلاعات چه فرقی با امنیت سایبری دارد؟
25 بازدید
دیدگاهتان را بنویسید