پادکست بازی سازی در پایتون
در این پادکست به موضوعات ذیل پرداخته ایم :
بازی سازی چیست ؟
کاربرد پایتون در حوزۀ بازی سازی .
بازی سازی با استفاده از موتورهای بازی سازی مانند Unity یا Unreal یا استفاده از کتابخانۀ Pygame در پایتون ؟
بازی هایی که در آنها از پایتون استفاده شده است .
سلام به همگی . علی نوروزی ام . مدرس آکادمی دوران . متخصص و مدرس حوزه های شبکه ، امنیت و برنامه نویسی . با یک پادکست دیگه در خدمتتون ، هستم .
پیشنهاد ما: برنامه نویسی را از چه سنی شروع کنیم؟ و انواع برنامه نویسی
اینبار قصد داریم در مورد ارتباط پایتون با دنیای بازی یا دنیای ( Game ) صحبت کنیم .
توضیح بدیم و همچنین سوابق عملیاتی پایتون تو ساخت بازی های مطرح رو بررسی کنیم .
هر برنامه نویسی توی دنیا دوست داره بتونه یه بازی بسازه ؛ چرا ؟ چون جذابه !
موتور هایی برای ساختن بازی وجود دارن که میتونن توی بازی سازی به شما کمک کنن . ولی پایتون از کتابخونه ای به نام PyGame استفاده می کنه.
میتونیم بگیم با رشد تکنولوژی، بازیهای کامپیوتری پیشرفت کردن و این روزا توی بعضی از کشورا صنعت پردرآمد و پولسازی به حساب میاد . علاوه بر اون یکی از مهم ترین گزینه های حوزۀ سرگرمی هم به حساب میاد . بازیا روی تلفنای همراه ، کامپیوترها و کنسول های بازی قابلیت اجرا دارن. از اونا برای یادگیری، بهبود مهارت و حتی درمان بیماری های مختلف استفاده میشه . طبعا یکی از حوزه های بسیار جذاب و رو به رشد فناوری ، توسعه همین بازیاست، که تحت عنوان توسعه بازی یا بازی سازی ازش یاد میشه.
میشه گفت اکثر کسایی که برای اولین بار وارد بازی سازی میشن، درک درستی از اون ندارن.
در طراحی بازیهای پیشرفته از موتورهای بازی سازی اختصاصی استفاده میشه اما بعضی از موتورها مثل Unity یا Unreal به طور عمومی عرضه میشن . برای ساخت بازی با هزینه نسبتا پایین ترکیب زبان برنامه نویسی C# و موتور بازی سازی Unity پیشنهاد میشه . شاید انتظارش رو نداشته باشین اما پایتون توی این زمینه هم کاربرد داره .
PyGame یک کتابخونه رایگان و Cross Platform ه که از سال 2000 کار خودشو را شروع کرده . این کتابخونه از عناصری مثل صدا و گرافیک کامپیوتری تشکیل شده که به خوبی با زبان برنامه نویسی پایتون هماهنگه. بازی هایی مثل Frets On Fire با موتور PyGame ساخته شدن . هر چند این کتابخونه قدمتی طولانی داره اما هنوز اختلافش با Unity یا Cry Engine خیلی زیاده . فعلا شاید بشه گفت این کتابخونه بیشتر برای ساخت بازیهای سبک و ساده استفاده میشه .
و اینکه بد نیست بدونید در ساخت بازی های مطرحی مثل BattleField 2 ، Mount & Blade ، Sims 4 ، Frets On Fire و چندین و چند بازی دیگه از پایتون استفاده شده .
و در نهایت اینکه ، پایتون رو یاد بگیرید و سعی کنید تسلط نسبتا خوبی روش داشته باشید ، چرا که توی حوزه های گسترده و متنوعی کاربردیه و بی شک تسلط روی اون ، شما رو نسبت به دیگران متمایز میکنه . امیدوارم هرجایی که هستین موفق باشین و حالتون عالی باشه . منتظر نظرات خوبتون هستم .
دیدگاهتان را بنویسید