پادکست روش های کسب درآمد با برنامه نویسی
در این پادکست به موضوعات ذیل پرداخته ایم :
درآمد برنامه نویسی چقدر است ؟
برنامه نویسی در کدام کشور ، چقدر درآمد داره !؟
راه های کسب درآمد در برنامه نویسی کدامند ؟
کار فریلنسری چیست ؟
سلام به همگی . علی نوروزی ام . مدرس آکادمی دوران . متخصص و مدرس حوزه های شبکه ، امنیت و برنامه نویسی . با یک پادکست دیگه در خدمتتون ، هستم .
اینبار می خوایم در مورد روش های کسب درآمد در حوزۀ برنامه نویسی صحبت کنیم .
واقعیت اینجاست که درآمد برنامه نویسی به موارد زیادی بستگی داره . مثلا اینکه برای پلتفورم موبایل برنامه مینویسی یا وب ، اندروید یا IOS و پایتون یا php یا سی شارپ قطعا روی میزان درآمد شما تاثیر میذاره . همینطور این میزان درآمد خیلی بستگی به کشوری داره که بازار هدفت رو اونجا در نظر گرفتی و یا اونجا کار میکنی چون مسلما درآمد یک برنامه نویس در جهان متفاوته . مثلا درآمد یک برنامه نویسی در آمریکا حدود 120000 دلار در سال و در آلمان حدود 48000 یورو در ساله. جالبه بدونی برنامه نویسها در آمریکا جز 10 گروه خوشحالترین افراد شاغل در این کشور هستن !
وقتی تو برنامه نویس هستی ممکنه از راههای مختلفی کسب درآمد کنی . اما به طور کلی این شیوههای کسب درآمد به چند دسته تقسیم میشن :
استخدام توی شرکت ها و یا استارت آپا
فریلنسری
ایده پردازی
برنامه نویسی و فروش اپلیکیشنهای موبایل
هرکدوم از این روشا مزایا و معایب و نکات خاص خودشون رو دارن . البته ممکنه تو برای کسب درآمد محدود به یک روش نباشی و بسته به موقعیت و زمان آزاد روزانه در این مورد تصمیم گیری کنی .
اگر به دنبال یک کار ثابت و همیشگی و یک حقوق ماهیانه هستی و یا میخوای تجربه کار تیمی پیدا کنی احتمالا استخدام توی یه شرکت برنامه نویسی یا استارت آپ گزینه مورد علاقه تو باشه .
فریلنسر کسیه که به صورت آزاد و غیر شرکتی پروژه میگیره و از این راه کسب درآمد میکنه . یه فری لنسر میتونه به صورت حضوری یا غیر حضوری ، توی پارک و کافه یا توی خونه کار کنه و درآمد داشته باشه .
پیشنهاد ما: دوره آموزش مقدماتی Python ( آموزش مقدماتی پایتون ) و دوره آموزش پیشرفته Python ( آموزش پیشرفته پایتون )
یک راه دیگه برای پول در آوردن پیاده کردن ایدههای خلاقانه است . اگر خلاقیت کافی رو داشته باشیم ایدههای زیادی برای کسب و کار در طول روز به ذهن ما میاد . و اینکه اگه شما برنامه نویس خوبی باشی ، توانایی پیاده سازی خیلی از همین ایده هارو داری !
شاید برای شما هم پیش اومده باشه که تعداد نصب یک برنامه رو در قیمتش ضرب کنید و به عدد چشمگیری برسین ! واقعیت اینه که نوشتن برنامه کار اونقدر ساده ای هم نیست . چرا که شما باید ایده خوبی داشته باشین . خلاق باشین . و خلاقانه ایدتون رو پرورش بدین . برای کارای بزرگتر احتمالا باید یه تیم خوب و بزرگتر جمع کنید . و در نهایت روی مارکتینگ و بازاریابی محصولتون وقت بذارید و منتظر درامد خوبی باشین .
یکی از کاربردی ترین ، پرطرفدارترین و ساده ترین زابانای برنامه نویسی پایتون هستش . پایتون در بازار کار این روزا ، خواهان زیاد داره و احتمالا اسمش به گوش شما هم زیاد خورده باشه . پس اگر میخواین زود شروع کنین ، میتونیم بگیم پایتون گزینه خوبی به نظر میاد .
و در نهایت اینکه ، پایتون رو یاد بگیرید و سعی کنید تسلط نسبتا خوبی روش داشته باشید ، چرا که توی حوزه های گسترده و متنوعی کاربردیه و بی شک تسلط روی اون ، شما رو نسبت به دیگران متمایز میکنه . برای یادگیری بیشتر میتونید در دوره های مهندسی پایتون آکادمی دوران شرکت کنید ! امیدوارم هرجایی که هستین موفق باشین و حالتون عالی باشه . منتظر نظرات خوبتون هستم .
دیدگاهتان را بنویسید