پادکست ساخت وطراحی اپلیکیشن در پایتون
در این پادکست به موضوعات ذیل پرداخته ایم :
ساخت اپلیکیشن با پایتون .
ساخت و طراحی اپلیکیشن با استفاده از فریمورک هایی مانند Kivy و به اشتراک گذاری آن در مارکت ها و در نهایت فروش آن .
تفاوت کدنویسی تحت اندروید و پایتون .
بررسی مزیت های برنامه نویسی اندروید با پایتون .
بازی هایی که در آنها از پایتون استفاده شده است .
سلام به همگی . علی نوروزی ام . مدرس آکادمی دوران . متخصص و مدرس حوزه های شبکه ، امنیت و برنامه نویسی . با یک پادکست دیگه در خدمتتون، هستم.
در این پادکست قصد داریم در مورد ساخت و طراحی اپلیکیشن با اسفاده از زبان برنامه نویسی پایتون صحبت کنیم .
میدونیم زبانای اصلی برنامه نویسی اندروید ، جاوا و کاتلین هستن و توسعه دهنده های iOS هم از Swift استفاده میکنن . اما برای ساخت اپلیکیشن موبایل محدود به این زبونا نمیشیم . اگر پایتون را یاد بگیرین به کمک فریم ورک هایی مثل Kivy میتونین اپلیکیشن موبایل بسازین و در مارکتهای مختلف به اشتراک بذارید .
Kivy در سال 2012 مبلغی حدود 5000 دلار از بنیاد پایتون دریافت کرد تا فریم ورک خودشو به پایتون 3.3 پورت کنه . Kivy بعد از اپلیکیشن موبایل ، سراغ Raspberry Pi هم رفت تا پای پایتون به توسعه رزبری پای هم باز بشه . چون توسعه اپلیکیشنهای موبایل با Kivy به صورت Native نیست ممکنه با مشکلاتی مثل زیاد شدن حجم برنامه یا افت سرعت مواجه بشید که طبیعی هم هست . مثل React که یک فریم ورک جاوااسکریپت برای برنامه نویسی موبایله و همین مشکلات رو داره .
دلیل های زیادی وجود داره که ممکنه بخاطر اونها شما بخواید برنامه نویسی اندروید با پایتون رو شروع کنین . ساخت برنامه ای که باعث ثروتمند شدن شما بشه و تغییری توی دنیا ایجاد کنه فقط یک انگیزست . بعد از این ، شروع به یادگیری کدنویسی و استفاده از ابزارهای تولید برنامست که شما می تونید خودتون این کارهارو انجام بدید .
برنامه نویسی یک مهارت فوق العاده برای یادگیریه و اندروید امکانات بیشتری رو توی این زمینه در اختیار برنامه نویس قرار میده و محدودیت های زیادی رو تو این زمینه حذف کرده که یک گزینه عالی برای شروع برنامه نویسی اندرویده .
مسئله اینجاست که کدنویسی تحت اندروید زیادم کار آسونی نیست . قبل از اینکه بخواید یک برنامه ساده hello world رو بنویسین ، شما باید نرم افزار android studio رو با jdk و بقیه امکاناتش دانلود و نصب کنین .
بعدش شما باید بدونید که چطور باید یک فایل APK ایجاد کنین و مجوزهای مربوط به اون رو اعمال کنین ، بعد روی گوشی خودتون نصب کنین . حتی قبل از اینکه بتونید برای خودتون خروجی بگیرین و توی صفحه نمایش اون رو ببینین شما باید با یه سری از بخش ها توی این نرم افزار آشنا بشین .
حالا پایتون چیه ؟ پایتون یک زبان برنامه نویسی بسیار ساده و ظریفه که ساختارش ساده طراحی شده .
یه سوال پیش میاد چرا بهتره برنامه نویسی اندروید با پایتون انجام بشه ؟
- در برنامه نویسی اندروید با پایتون کافیه فقط با چند تا حرکت کوتاه یک برنامه APK کامل درست کنین .
- پایتون توی هر کدوم از سیستم عامل های ویندوز ، لینوکس ، مک و غیره قابلیت اجرا داره ، که میتونه گزینه مناسبی برای برنامه نویسی اندروید باشه .
- به خاطر انعطاف و اصطلاحا پویایی پایتون ، کاربرانی مثل گوگل ، یاهو و آی بی ام از کار کردن با اون لذت می برن پس میشه گفت که برنامه نویسی اندروید با پایتون جالب تر خواهد بود .
- نرخ انتقال و سرعت توسعه در پایتون بسیار بالائه که اجازه میده برنامه های مشابه توی همه ی پلتفرم ها عمل کنن .
- پایتون برای کار روی یک وظیفه خاص ، شامل کتابخونه های غنی و بسیاری از ماژول ها و بسته های دیگست . پس محدودیتی توی توابع نداریم .
پایتون یک ابزار عالی برای نوشتن اسکریپت های ساده و برنامه های پیچیدست . نکته قابل توجهی که توی برنامه نویسی اندروید با پایتون وجود داره اینه که این فرصت رو بدست اورده که به صورت رایگان در دسترس باشه و باهاش بشه بی نهایت کد زد و تعداد خطای کدمون نامحدود باشه .
برنامه نویسای دستگاه های اندرویدی و آیفون برای ارائه یک برنامه یا اپلیکیشن تلفن همراه عالی به مشتری خودشون ، از یه سری تکنیک توسعه چندسکویی استفاده می کنن . چند سکویی یعنی چی ؟ یعنی قابلیت اجرا در چندین سیستم عامل .
و در نهایت اینکه ، پایتون رو یاد بگیرید و سعی کنید تسلط نسبتا خوبی روش داشته باشید ، چرا که توی حوزه های گسترده و متنوعی کاربردیه و بی شک تسلط روی اون ، شما رو نسبت به دیگران متمایز میکنه . برای یادگیری بیشتر میتونید در دوره های آموزش مهندسی پایتون آکادمی دوران شرکت کنید ! امیدوارم هرجایی که هستین موفق باشین و حالتون عالی باشه . منتظر نظرات خوبتون هستم .
مطالب زیر را حتما بخوانید
-
دیباگ چیست و چرا اهمیت دارد؟
14 بازدید
-
تفاوت برنامه نویسی شی گرا و ساخت یافته چیست؟
681 بازدید
-
کاملترین معرفی انواع روشهای تست نرم افزار + اهمیت آن به زبان ساده
647 بازدید
-
ماشین لرنینگ چیست؟ – راهنمای یادگیری تخصص یادگیری ماشین
663 بازدید
-
زبان برنامهنویسی Go چیست؟ گو از صفر تا صد
772 بازدید
-
بهترین زبان برنامهنویسی برای هک چیست؟
53 بازدید
دیدگاهتان را بنویسید